3/18/2009

IMPORTÀNCIA


De vegades donem poca importància als petits detalls, però algunes situacions et fan fer retornar la importància a aquestes petites coses. Aquest cap de setmana he vist com es complia el teu petit-gran desig. He vist la il.lusió brillant dins dels teus ulls, un somriure nerviós, el mal de panxa de la nit anterior... un munt de petites sensacions canalitzades cap a algú que ens vigila i guarda de tots nosaltres des de molt lluny, algú que segurament hauria participat també en aquest petit moment de glòria. Algú que al Sr Algú li hauria agradat conèixer. I és en moments com aquests que me n'adono com n'és d'important per tu el que jo considerava fins ara un munt de ferro vell.


Un petó a tots els nostres àngels de la guarda particulars...

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Hola! q tal.. no ni a res mes important q poguer tindre un record familiar i de puguer averi tingut a la meva nena al meu costat q ma ajudat i majuda en tot moment.gracies!
posdata..
(No fa falta tindre gaires coses en akesta vida amb un tros d ferro i una persona q testimi pot ser un el mes feliç del mon) tetimuuuu!!

3:38 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sólo hay una cosa más bonita que cumplir un sueño, y es ver a alguien cumplirlo y poderlo compartir. Disfrutad de ese momento mágico porque nadie nunca podrá quitároslo.

4:51 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones